Vejledning

FYLD & STØRRELSE

Mind & Living


Meditationspuder uden sammenligning.

Christianslundsvej 1, 5792 Årslev, Fyn

Email: info@mindandliving,dk

Levering


Foregår med GLS til Danmark, Sverige og Finland og med PostNord til Norge.

Returnering


Følger købelovens regler.

Spørgsmål og vejledning


Foregår bedst og hurtigst via mail.

Sociale medier


Er vi ikke på endnu.

Betaling


Vi tager imod VISA og MasterCard.

Valg af fyld

Du kan vælge mellem to slags fyld i Cosmic Cushion; økologiske boghvedeskaller og kapok.


Boghvedeskaller giver en løsere polstring der former sig efter kroppen og giver en mere »jordforbindende« fornemmelse. Puden er noget tungere end kapok – omkring 4 kg i størrelse mellem.


Lynlåsen i inderbetrækket giver mulighed for at justere mængden af boghvedeskaller, så man får den helt rigtige højde og fasthed. Det kan være en god idé at fjerne lidt af boghvedeskallerne i starten og gemme dem til senere efterfyldning af puden. Den vil blive lidt mere kompakt med årene – til gengæld følger din smidighed med.


En afvekslende siddestilling kan fås ved at skubbe spidserne af Cosmic Cushion sammen, og sidde på den med underbenene bagud og langs med siderne af puden. Det kan dog kun gøres ved Cosmic Cushion med boghvedefyld.


Kapok er en frugtfiber, der stammer fra det vildtvoksende kapoktræ (vokser i Mellem- og Sydamerika). Kapokken er håndplukket og gennemgår kun en mekanisk rensning. Fibrene er meget lette og elastiske, idet de indeholder omkring 80 % luft. Kapokfibrene indeholder et naturligt bitterstof, som frastøder husstøvmider og møl. Derudover har hver fiber en vokshinde som gør, at fugt ikke optages, men afgives til omgivelserne. Fibrene blev førhen brugt som fyld i redningsveste.


Kapokfibre giver en fast og spændstig meditationspude, som samtidig er meget let – 2 kg i størrelse mellem. Oplevelsen af at sidde på en Cosmic Cushion med kapokfyld er en følelse af lethed og en oppebærende støtte. Puden vil blive lidt mere kompakt med årene, men det er ikke muligt at efterfylde den, i modsætning til Cosmic Cushion med boghvedeskaller.


Valg af størrelse

Vi fører Cosmic Cushion i t0 størrelser: lav og mellem.


Højden er ca. 11,5 cm for den lave og 16,5 cm for mellem.


Lav Cosmic Cushion

  • Passer til mennesker af næsten alle højder. Er man meget høj – over 190 cm – skal man måske overveje en mellem størrelse.
  • Passer til forholdsvis smidige mennesker. Kan man for eksempel sidde på gulvet i en almindelig skrædderstilling et kvarters tid, med en (nogenlunde) god holdning – og uden at få ondt i ryg/ben – er dette den rette størrelse.


Mellem Cosmic Cushion

  • Passer til mellemhøje til meget høje mennesker – og mindre høje, der ikke er særlig smidige.
  • Føler man sig ikke særlig smidig og/eller har man eksempelvis en knæskade eller andet, der gør det svært sidde godt i skrædderstilling som ovenfor nævnt – vil dette være den rette pude.

© Copyright. All Rights Reserved.